Home Nieuws Het mysterie van de 100 (2016) De dood wandelt mee (2015) Een wandelende tijdbom (2014) De Goudenkruisdragers (2012) Dood van een marsleider (2011) Het verdriet van de Vierdaagse (2010) Vrijdagmoorden (2009) De dood of de gladiolen (2008) Vierdaagse Auteurs Bestellen en contact
De dood of de gladiolen (2008):De dood of de gladiolen

E E N   4 - D A A G S E   T H R I L L E R   2 0 0 8

Op de dag voor de Vierdaagse ontdekt de Nijmeegse buschauffeur Rogier Hoofs in zijn bus een aanwijzing voor een misdaad. Iemand dreigt met een moord op een deelnemer aan de Vierdaagse. Een moord midden op straat, tussen duizenden wandelaars. Is het loos alarm of is het een waarschuwing aan alle wandelaars?

De politie neemt de dreiging niet serieus, maar Rogier Hoofs twijfelt. Die twijfel drijft hem in de handen van de mooie en grenzeloos ambitieuze verslaggeefster Irene Jaeger van TV Gelderland. Irene Jaeger maakt in haar uitzendingen groot nieuws van de aankondiging en zaait zo angst onder de wandelaars. De gevolgen blijven niet uit.

Met de broeierige hectiek van de Vierdaagse als decor, gaat het in de De dood of de gladiolen over het verlangen perfect te zijn in een wereld vol tekortkomingen.

Bestelinformatie: De dood of de gladiolen is uitverkocht.

hit counter script

U kunt het begin van elk hoofdstuk lezen door op onderstaande links te klikken.

De nacht voor de eerste dag
De eerste dag: de dag van Elst
De tweede dag: de dag van Wijchen
De derde dag: de dag van Groesbeek
De vierde dag: de dag van Cuijk
De dag van Herstel